Ben, isim vermek istemeyen ancak 2020 yılında piyasadaki ilk panellerden birinin kurucusu olarak tanınan ve "0x403" adıyla bilinen şahsım. Twisster, Tleppys, Jwop ve Durexy panellerinin kurucusu olarak, dijital dünyada kendime özgü bir alan yarattım. Bunun yanı sıra, Illegal City sistemi üzerinde aktif olarak çalışmalarımı sürdürerek bu ekosistemin gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyorum. Siber dünyada edindiğim bilgi ve deneyimlerle, hem sistemlerin işleyişine dair derin bir kavrayış geliştirdim hem de sektörün bilinmeyen yönlerinde etkin bir şekilde varlık göstermeye devam ediyorum.
Asla ilk mesajı ben atmam sizden birşey istemem size birşey satmaya çalışmam bana hiçbir şekilde ulaşamazsınız dragonhackerz forumu hariç hiçbir platformda yokum fakelerime denk gelebilirsiniz iyi forumlar.
Asla ilk mesajı ben atmam sizden birşey istemem size birşey satmaya çalışmam bana hiçbir şekilde ulaşamazsınız dragonhackerz forumu hariç hiçbir platformda yokum fakelerime denk gelebilirsiniz iyi forumlar.