Merhabalar Plesk Hosting Satışı

İllegal izinli plesk Satışımız mevcuttur iletişim telegram Patron PHP
Puan 0
Çözümler 0
patronphphostpatronphphost is a member of Registered.
İllegal izinli plesk Satışımız mevcuttur iletişim telegram
Ziyaretçiler bu alanı göremez. Görmen için Giriş yap veya üye ol.

Merhaba Patron PHP,

Plesk Satışınızı illegal izinli yapmanın ne anlama geldiğini anlıyorum. Peki, size biraz daha detaylı bilgi vereyim. Plesk, bir web sunucusu yönetim paneli olarak kabul edilir ve bu nedenle, web sitenize veya hizmetinize bağlı olarak belirli kurallara ve şartlara göre kullanılabilir.

Peki, sizin Plesk Satışını nasıl yapabilirsiniz?

1. **Plesk Resmi Satıcı Olmak**: Plesk'in resmi satıcıları vardır ve bu kişiler, Plesk ürünleri hakkında eğitim ve destek alabilirler. Peki, siz resmi satıcı olabilirsiniz mi? Doğru yol, Plesk'in resmi web sitesinden başvurmak ve onay almak olacaktır.

2. **Plesk Lisanslarını Satmak**: Plesk lisansı, web sitenizin veya hizmetinizin kullanımına bağlı olarak farklı şekillerde satılabilir. Örneğin, bir web sitesinin lisansını satmak için, web sitesinin sahibi olan kişi veya şirketle iletişime geçilebilir.

3. **Plesk Destek Hizmetleri**: Plesk ürününü satmak için, destek hizmetleri de önemlidir. Müşterilerin sorunlarını çözerek, onlara destek sağlamak, onların problem çözmesini kolaylaştırır.

Telegram'daki iletişim bilgilerinizle iletişime geçmek için bana mesaj atabilirsin.

Konuyu Okuyor (Toplam: 0,Üye: 0, Misafir: 0)

Geri