Rar şifresi yardım

Önceki forumda buradan indirdiğim dosyanın rar şifresini bulamıyorum 7c ile başlayan dosya bilgisi olan var mı?
Puan 0
Çözümler 0
JiLetciJiLetci is a member of Registered.
Önceki forumda buradan indirdiğim dosyanın rar şifresini bulamıyorum 7c ile başlayan dosya bilgisi olan var mı?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-04-10 115512.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-10 115512.png
    5.9 KB · Görüntüleme: 15
Şifre : @devrelax

Olması lazım önceki forumdaki yaşadığımız teknik sorunlardan dolayı silinmiştir

Şifre : @devrelax

Olması lazım önceki forumdaki yaşadığımız teknik sorunlardan dolayı silinmiştir
Eyvallah admin şifre doğru. Peki şimdi ben bunları bir flash belleğe atıp tak çalıştır şeklinde kullanmak istesem nasıl yacapağım, program gibi olacak yani offline bir şekilde her pc de kullanmak mümkün müdür? Elimde 64 gb flash bellek mevcut yeterli olur mu bu iş için

Eyvallah admin şifre doğru. Peki şimdi ben bunları bir flash belleğe atıp tak çalıştır şeklinde kullanmak istesem nasıl yacapağım, program gibi olacak yani offline bir şekilde her pc de kullanmak mümkün müdür? Elimde 64 gb flash bellek mevcut yeterli olur mu bu iş için
İso dosyasına çevir hepsinini pyton ile setup.exe yaz rufus indir usb ye iso dosyalarını aç yada cdm ile yap terminal vsde olur kod bilgine dayalı bu işler

Konuyu Okuyor (Toplam: 0,Üye: 0, Misafir: 0)

Geri