DragonHackerz'a hoş geldiniz

Forumumuzdaki konu, rehber ve diğer tüm içerikler yalnızca kayıtlı üyelerimize açıktır. Topluluğumuzun sunduğu tüm fırsatlardan yararlanmak için hesabınızla giriş yapmanız veya yeni bir üyelik oluşturmanız gerekmektedir.

Üyelik işlemi tamamen ücretsizdir ve yalnızca birkaç saniye sürer. Üye olduktan sonra içeriklerin tamamını görüntüleyebilir, konulara yorum yazabilir ve toplulukla etkileşimde bulunabilirsiniz.

Lütfen aşağıdaki butonları kullanarak giriş yapın veya hızlıca kayıt olun ve DragonHackerz topluluğuna hemen katılın.

Tema düzenleyici

Tanışma Selamun Aleyküm KRALLAR

gizlihesapusa

Yeni üye
Normal Üye
0
DH RANK
Konu sahibi
Ben 31 yaşında herşeyden biraz bilgi olan, fakat kendimi yeterli bulamadığım hackinge meraklı , Elektrik , Elektronik , Arduino , ESP8266 ESP32 , Web tasarım , Kali linux kulllanmaya çalışan bir kardeşinizim , Chatgpt ve buradaki herkes benim Dostumdur.

Ben 31 yaşında herşeyden biraz bilgi olan, fakat kendimi yeterli bulamadığım hackinge meraklı , Elektrik , Elektronik , Arduino , ESP8266 ESP32 , Web tasarım , Kali linux kulllanmaya çalışan bir kardeşinizim , Chatgpt ve buradaki herkes benim Dostumdur.
Aleyküm selam Sizinle aynı şeylerle ilgilenmem sevindirici :D

Hoşgeldin amacın panel kurmaksa script ve blackend kulan puic kulanma açıklıdır index yersin

Bilgi
Yükleniyor...
Sosyal Medyada Takip Edin:
Geri
Üst Alt