Telegram data çekme

Son birkaç gündür kanalım için tehdit ediliyorum ve telegramda data çekme diye birşey duydum. Numaranız gizli olsa bile buluyorlar yapılışını biliyorsanız lütf…
Puan 0
Çözümler 0
westronxxxwestronxxx is a member of Registered.
Son birkaç gündür kanalım için tehdit ediliyorum ve telegramda data çekme diye birşey duydum. Numaranız gizli olsa bile buluyorlar yapılışını biliyorsanız lütfen es geçmeyin !!!

Son birkaç gündür kanalım için tehdit ediliyorum ve telegramda data çekme diye birşey duydum. Numaranız gizli olsa bile buluyorlar yapılışını biliyorsanız lütfen ** geçmeyin !!!
Bu Datayı Çeken Hangi Hacker :^)

Adını öğrendim botuda buldum ama sınırlı kullanım varmış id sorgu diye geciyo
yalan kimse numaranı çıkaramaz ama acık chatlarda dönen muhabetlerin çıkar yani korrkma kimse birşey yapmaz..

Son birkaç gündür kanalım için tehdit ediliyorum ve telegramda data çekme diye birşey duydum. Numaranız gizli olsa bile buluyorlar yapılışını biliyorsanız lütfen ** geçmeyin !!!
muhtemelen numaranı ayarlar güvenlik kısmından herkese açık veya kişilerim şeklinde ayarlamışsın onu kapat kimse görmesin knk ayrıca tg data mevzusuda gerçek çoğu numara mevcut çok yaygın user id den numara çekiliyor botu var

Konuyu Okuyor (Toplam: 0,Üye: 0, Misafir: 0)

Geri