DragonHackerz'a hoş geldiniz

Forumumuzdaki konu, rehber ve diğer tüm içerikler yalnızca kayıtlı üyelerimize açıktır. Topluluğumuzun sunduğu tüm fırsatlardan yararlanmak için hesabınızla giriş yapmanız veya yeni bir üyelik oluşturmanız gerekmektedir.

Üyelik işlemi tamamen ücretsizdir ve yalnızca birkaç saniye sürer. Üye olduktan sonra içeriklerin tamamını görüntüleyebilir, konulara yorum yazabilir ve toplulukla etkileşimde bulunabilirsiniz.

Lütfen aşağıdaki butonları kullanarak giriş yapın veya hızlıca kayıt olun ve DragonHackerz topluluğuna hemen katılın.

Tema düzenleyici

• Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır. Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder. Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir. Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır. Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz.

Toplu Data Paylaşımı İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lexaqwe

Yeni üye
Normal Üye
0
DH RANK
Konu sahibi

❤️Merhaba Değerli Dragonhackerz Üyeleri ,

Uzun süredir sanalda aktif olmadığım için elimde güncel datalar bulunmuyor, sizlerden bir konuda yardım rica etmek istiyorum.

Daha önce forumda paylaşılan çoğu data linkleri patlak durumda olduğu için. 2023 adres, 140M GSM publanmıştı sanırım, 33 il tapu, işyeri gibi datalar bana lazım fakat bulamıyorum

Eğer elinizde paylaşılabilecek güncel datalar varsa veya dataları indirebileceğim bir site varsa ondex gibi fakat ondex bu gün kapandı benzeri site biliyorsanız dahi, bilgilendirmeniz benim ve diğer forum üyeleri için güzel olur

Toplu data paylaşımı yapılırsa, birçok kişi faydalanır.

Şimdiden vereceğiniz destek ve yönlendirmeler için teşekkür ederim.:)

Konu sahibi
Garip değil dostum çoculuk çocuğun eline düşmesin datalar mesela senin gibi ;) Ücretli dostum
Garip olan aslında sizin yaklaşımınız. Ben herhangi bir saygısızlık yapmadan, gayet normal bir şekilde rica ederek sadece pub datalar hakkında bilgi istedim. Ancak beni tanımadan, hiçbir hakaret ya da küçümseyici bir sözüm olmamasına rağmen "çoluk çocuk" gibi bir ithamda bulunmanız açıkçası hoş değil.

Forumların amacı genellikle bilgi paylaşımı ve yardımlaşmadır. Elbette bazı kurallar olabilir, fakat pub dataların bile paylaşımına bu kadar ket vurulması bana biraz fazla ticari bir bakış açısı gibi geldi. Üstelik, kullanıcıları bu şekilde küçümseyerek değil, bilgilendirerek yönlendirmeniz daha sağlıklı olurdu.

Ayrıca, data satın almayı da düşünüyorum; ancak ürünler kısmında dataları bulamadım nereden alacağım?

Daha yapıcı ve saygılı bir iletişim kurmayı tercih ederim. Umarım siz de aynı yaklaşımı sergilersiniz.

❤️Merhaba Değerli Dragonhackerz Üyeleri ,

Uzun süredir sanalda aktif olmadığım için elimde güncel datalar bulunmuyor, sizlerden bir konuda yardım rica etmek istiyorum.

Daha önce forumda paylaşılan çoğu data linkleri patlak durumda olduğu için. 2023 adres, 140M GSM publanmıştı sanırım, 33 il tapu, işyeri gibi datalar bana lazım fakat bulamıyorum

Eğer elinizde paylaşılabilecek güncel datalar varsa veya dataları indirebileceğim bir site varsa ondex gibi fakat ondex bu gün kapandı benzeri site biliyorsanız dahi, bilgilendirmeniz benim ve diğer forum üyeleri için güzel olur

Toplu data paylaşımı yapılırsa, birçok kişi faydalanır.

Şimdiden vereceğiniz destek ve yönlendirmeler için teşekkür ederim.:)
Birader ben paylaşıyorum zaten?

Garip olan aslında sizin yaklaşımınız. Ben herhangi bir saygısızlık yapmadan, gayet normal bir şekilde rica ederek sadece pub datalar hakkında bilgi istedim. Ancak beni tanımadan, hiçbir hakaret ya da küçümseyici bir sözüm olmamasına rağmen "çoluk çocuk" gibi bir ithamda bulunmanız açıkçası hoş değil.

Forumların amacı genellikle bilgi paylaşımı ve yardımlaşmadır. Elbette bazı kurallar olabilir, fakat pub dataların bile paylaşımına bu kadar ket vurulması bana biraz fazla ticari bir bakış açısı gibi geldi. Üstelik, kullanıcıları bu şekilde küçümseyerek değil, bilgilendirerek yönlendirmeniz daha sağlıklı olurdu.

Ayrıca, data satın almayı da düşünüyorum; ancak ürünler kısmında dataları bulamadım nereden alacağım?

Daha yapıcı ve saygılı bir iletişim kurmayı tercih ederim. Umarım siz de aynı yaklaşımı sergilersiniz.
Ai kulanan adamın konuşma şekli ;) almak istiyorsan ai ile yazma normal konuşma yap Seviliyorsun ;(

Ai olduğu açık:)

Son düzenleme:
Garip değil dostum çoculuk çocuğun eline düşmesin datalar mesela senin gibi ;) Ücretli dostum
Komik 🤣 dayı siz hangi yılda yaşiyorsunuz pub datalari satmak ne 🤣. Forumloca kapandigindan beri ip dışında adam akilli forum kalmadigini kaniti bu drogon domainini sal Bari adam akilli biri işletsin amk. Telegramda belki 1000 kişiye sattığımız şeyleri bedava paylaşıyorum. Yaş kaçti bu arada?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgi
Yükleniyor...
Sosyal Medyada Takip Edin:
Geri
Üst Alt