DragonHackerz'a hoş geldiniz

Forumumuzdaki konu, rehber ve diğer tüm içerikler yalnızca kayıtlı üyelerimize açıktır. Topluluğumuzun sunduğu tüm fırsatlardan yararlanmak için hesabınızla giriş yapmanız veya yeni bir üyelik oluşturmanız gerekmektedir.

Üyelik işlemi tamamen ücretsizdir ve yalnızca birkaç saniye sürer. Üye olduktan sonra içeriklerin tamamını görüntüleyebilir, konulara yorum yazabilir ve toplulukla etkileşimde bulunabilirsiniz.

Lütfen aşağıdaki butonları kullanarak giriş yapın veya hızlıca kayıt olun ve DragonHackerz topluluğuna hemen katılın.

Tema düzenleyici

Ayoft Avukat & Hukuk Scripti - Açık Kaynak

Temel Özellikler
Kolay Kurulum: Adım adım yönergelerle, teknik bilgisi sınırlı kullanıcıların bile rahatlıkla kurulum yapabilmesi.
Responsive Tasarım: Mobil ve masaüstü uyumlu, modern tarayıcılarla sorunsuz çalışan yapı.
Özelleştirilebilirlik: İhtiyaçlarınıza göre modüller ekleyip çıkarabileceğiniz, esnek ve dinamik bir sistem.
SEO Dostu: Arama motorlarında üst sıralarda yer almanız için optimize edilmiş altyapı.
Güvenlik: Güncel güvenlik önlemleriyle donatılmış, hassas verilerin korunmasına yönelik çözümler.
Kurulum ve Kullanım
1- zip dosyasını anadizine atıp çıkartmalısınız.
2- sql dosyasını açtığınız veritabanına sürükleyip bırakınız.
3- Ana dizinde ayar.php ve panel/application/config/database.php'ye girip veritabanı ile ilgili gerekli yerleri doldurun. Ve ayar.php'deki url kısmına kendi sitenizi yazın.
4- /panel uzantısıyla admin panele giriş sağlayabilirsiniz.
SCRIPT DEMO :
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Kullanıcı bilgileri:
USER : demo@demo.com
PASS : demo

İndirme Linki Google Drive

Bu içeriklerin kullanımı sonucunda doğabilecek her türlü zarar, kayıp veya hukuki sorumluluk tamamen kullanıcının kendi yükümlülüğündedir.
bakalım bakalım.

Temel Özellikler
Kolay Kurulum: Adım adım yönergelerle, teknik bilgisi sınırlı kullanıcıların bile rahatlıkla kurulum yapabilmesi.
Responsive Tasarım: Mobil ve masaüstü uyumlu, modern tarayıcılarla sorunsuz çalışan yapı.
Özelleştirilebilirlik: İhtiyaçlarınıza göre modüller ekleyip çıkarabileceğiniz, esnek ve dinamik bir sistem.
SEO Dostu: Arama motorlarında üst sıralarda yer almanız için optimize edilmiş altyapı.
Güvenlik: Güncel güvenlik önlemleriyle donatılmış, hassas verilerin korunmasına yönelik çözümler.
Kurulum ve Kullanım
1- zip dosyasını anadizine atıp çıkartmalısınız.
2- sql dosyasını açtığınız veritabanına sürükleyip bırakınız.
3- Ana dizinde ayar.php ve panel/application/config/database.php'ye girip veritabanı ile ilgili gerekli yerleri doldurun. Ve ayar.php'deki url kısmına kendi sitenizi yazın.
4- /panel uzantısıyla admin panele giriş sağlayabilirsiniz.
SCRIPT DEMO :

Kullanıcı bilgileri:
USER : demo@demo.com
PASS : demo

İndirme Linki Google Drive

Bu içeriklerin kullanımı sonucunda doğabilecek her türlü zarar, kayıp veya hukuki sorumluluk tamamen kullanıcının kendi yükümlülüğündedir.
.

Bilgi
Yükleniyor...
Sosyal Medyada Takip Edin:
Geri
Üst Alt