selamlar, ben mori. bugün sizlere discord dcsv datasını ileticem, bu datayı nasıl buldum ve sizlere kazandırıyorum derseniz:
discordda id sorgu hizmeti sunan sunucular görmüştüm ve biraz inceleyince bunlara nasıl sızarım diye düşündüm ve çok kolay bi zafiyetleri vardı,
sorgu attığınız an dönen yanıtta image dönüyordu ve onu yeni sekmede açınca siteleri çıkıyordu ve ordanda tüm dataya ulaşabiliyordunuz
DD
işte tüm data burda<3
tüm foruma sevgiler ve saygılarla <3
eline sağlık
.
discordda id sorgu hizmeti sunan sunucular görmüştüm ve biraz inceleyince bunlara nasıl sızarım diye düşündüm ve çok kolay bi zafiyetleri vardı,
sorgu attığınız an dönen yanıtta image dönüyordu ve onu yeni sekmede açınca siteleri çıkıyordu ve ordanda tüm dataya ulaşabiliyordunuz
işte tüm data burda<3
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
selamlar, ben mori. bugün sizlere discord dcsv datasını ileticem, bu datayı nasıl buldum ve sizlere kazandırıyorum derseniz:
sorgu attığınız an dönen yanıtta image dönüyordu ve onu yeni sekmede açınca siteleri çıkıyordu ve ordanda tüm dataya ulaşabiliyordunuzDD
işte tüm data burda<3
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
eline sağlık
b
çok sağol
sorgu attığınız an dönen yanıtta image dönüyordu ve onu yeni sekmede açınca siteleri çıkıyordu ve ordanda tüm dataya ulaşabiliyordunuzDD
işte tüm data burda<3
çok sağol
işte tüm data burda<3
.
-
Çok Satılan
Webmasterların ihtiyaç duyduğu 28 kritik aracı tek bir çatı altında topladık! [NX] Webmaster Araçları, XenForo yöneticilerinin ve geliştiricilerin her gün ihtiyaç duyduğu...- Root
- Güncelleme:
- 0.00 yıldız
-
Ürün '[NX] Scroll Progress'
🚀 [NX] Scroll Progress Bar - Gelişmiş Okuma İlerleme Çubuğu Forumunuzdaki kullanıcı deneyimini (UX) modern bir dokunuşla zirveye taşıyın! [NX] Scroll Progress Bar...- Root
- Güncelleme:
- 0.00 yıldız
-
Konu 'VODAFONE DATABASE'
*** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! ***- Crixsus
- Cevaplar: 0
-
Konu 'DragonHackerz Moderatör Alımı: Gücümüze Güç Kat!'
DragonHackerz Moderatör Alımı: Gücümüze Güç Kat! 🛡 Merhaba DragonHackerz Savaşçıları ve sevgili topluluk üyeleri , Forumumuz hızla büyüyor ve bu heyecan verici süreçte...- Root
- Cevaplar: 0
-
Ürün '[NX] Remove Copyright'
Bu eklenti, Xenforo telif hakkını kaldırmanıza olanak tanır- Root
- Güncelleme:
- 0.00 yıldız
-
Kaynak 'Kripto İle Ödeme Modülü'
[Payment DH & PO] Plisio Bu Eklenti Ne İşe Yarar . PayTR Modülü Gibidir Sadece Kurulumu Basit Ve Otomatik Üyelik Yükseltiyor. Sadece Kripto Ödemeleri Barındırır. Şuanda...- Root
- Güncelleme:
- 0.00 yıldız
Yasal Uyarı
DragonHackerz.co: Bu forum, BTK tarafından onaylı bir kuruluş değildir. Bu sebeple içerikleri kontrol etme veya araştırma yükümlülüğü bulunmamaktadır. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri moderatörler ve yöneticiler ile iletişime geçerek şikayet edebilirsiniz.